26 mggu 5hari rasa sakit kepala & muntah

assalam mommiess 🥺 ingin brtnya... mngkin kah alahan tu ad kembali bila dh nk msuk 3tmster ni? 2 3hr ni skit kpla & loya smla.. tgok mknn pun xlalu nk mkn.. plain water lagi lh xleh nk brpa minum dh.. klu g klinik swsta utk drip air boleh ke? sbb sblm ni msa 1tmster sy dh prnh 2kli drip sbb alahan kuat sgt... mohon bntuan mommies smua... 😭#firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

sy rasa masuk angin kot..sbb tu muntah dtg lagi.. sy dh 3rd trimester skrg.. masa 24w dulu ada muntah juga time mandi 😂.. lps tu sy mkn je mcm biasa..lps tu dtg lgi time 26w.. mayb sbb sy ada skip bfast or lewat mkn.. lps tu dh xde sampai skrg ni 33w 4d skrg..

Wsalam. Yes, alahan boleh berkurangan dan berpanjangan. Boleh je pergi, sebab takut dehydrate kan. Safety first ❤️