Hi mommies

Hi mommiess nk tnyaa laa jamu penting tak kalau makan selepas bersalin? Unutk apa ya jamu sbb ramai syorkan makan jamu sy tktau apa kepentinganya makan jamu ni

3 Balas

saya dulu makan jamu nonaroguy, memudahkan saya membuang je. sbb bila berak, takpayah meneran sgt sbb taik lembut je. tp bila beranak kali ni, packaging nonaroguy tu letak breastfeeding mother tak boleh consume 😅😅 alahai membazir duit saya je

1y ago

Aahh sbb ada stgh org makan jamu naik alahan gatal tu jadi seriau 😆 tkpelaa try n error dulu huhu

pada saya tak perlu pun jamu sis. cukup sis makan seimbang, minum air yg cukup tu dah memadai.

1y ago

Okeyy sis. Notedd 😁😁

Sy xmakan jamu spnjg lps bsalin. Cuma pergi urut shj utk segar kan bdn.