Jamu selepas bersalin/berpantang

Hi mommies,, boleh suggest tak jamu apa yg mommies makan lepas bersalin atau berpantang.. #bersalinceaser #1stchild

2 Balas

Kalau awk niat nak breastfeed kan anak, jgn makan jamu sbb jamu panas. Kesian kt anak. Lgpun ingredient jamu tu kite tak brpe nak tahu. Drpd makan jamu, amalkn pemakanan berkhasiat dan seimbang.

Sy pun first anak bersalin ceaser . Sy tak makan jamu pun wlpun org2 tua suruh makan . Fikirkan luka dlaman lambat sembuh kalau makan jamu2 nie .