Nak tanyaa..

Mommiess nk tanya siapa pernah on colomid@clomid ? bole share brpa lama on n prggy ??......

3 Balas

saya.... saya setiap tahu mesti cuba sekali 1biji makan time second day period tp xsucess. tp tahun ni.. doc advice utk ambik 2biji utk hari ke 2 period sampai hari ke 5.. alhamdulillah saya dh berjaya mengandung anak ke2.. skaNg dh 5bulan .. doakan semua selamat yea..

5y ago

sy tgh ttc ank ke3 sbnrny sis , susa sgt lekat 😥 ada jg doc sarankn ambl colomid tu yg tnya cne .. btw tq respon ye sis.. doakn sy ada rezeki ank ke3 pasne.. Amin..

🙋🏽‍♀️ TTC 2y. 2x cycle clomid thn lepas. Thn ni sy cuba clomid lg bln 5 period d2-d5. hbs clomid sy mkn folic acid appeton. bln 7 +ve upt. Skg 21w.

5y ago

ok , Amin tyouu

🙋🏻‍♀️ clomid + opk..1cycle je alhamdulillah lekat..skrg prgnt 7bulan..

5y ago

👍.. Syukur sis.. rezeki da sampai .😊