On clomid tapi belum period

Hi semua... Nak tanya lah, bila on clomid, adakah kita akan confirm datang period? Atau ada je kes on clomid x period jugak? Tak ada buat opk n bbt this cycle due to unfortunate situation, jadi x tau bila subur sebenar.. Cycle yg lepas subur cd 18.

6 Balas

sy 2kali on clomid.. 1st cycle, consume clomid period teratur sharp 28hari, period. sedangkan sblm ni period tak teratur mana pun. cycle kedua, hari ke 29 tak period sy terus bt upt, dh nampak positif line.. try la cek upt, semoga ada rezeki..

5y ago

Setakat ni dah 3 hari direct sy test tp still -ve.. mudah2an ade rezeki 😊

mcm sya doc suh makan clomid lpas 2 hari period

nak tanya ubat clomid tu nk beli kat mane?

4y ago

Ubat terkawal sis. Kena doktor prescribe. Kalau beli farmasi pun kena ada arahan bertulis dari doktor.

Maaf bertny apa tu clomid ye.. TTC 7BLN.

4y ago

Ubat subur. Tapi kena pantau oleh doktor.

Moga ada rezeki..

4y ago

Alhamdulillah dah 31w. Makan ubat turun period, pastu sambung clomid ntok next cycle terus lekat.

Biasa dtg sis..

5y ago

Ni mcm x datang2 je ni.. xde rase ape pon..