23 weeks baby jarang gerak

Hi mommiess. Harini saya 23 weeks 5 day. Nak tanya normal ke kalau rasa tendangan baby tu tak kuat macam sebelum ni. Sebab sebelum ni rasa kuat jugak dia tendang. Sekarang rasa tapi tak kuat sangat and jarang2 dah. Ke baby tidur jee ataupon kulit saya yang dah tebal😂😂😂 I is risau. Sekarang mcm lebih banyak rasa dia memusing2 dalam perut😂

1 Balas

saya sekarang dah 24 week . memang time 23 week baby tak banyak gerak tapi dia mengeras kan maybe baby nak membesar . sbb dh masuk 24 week ni baru saya rasa dia aktif balik .

2y ago

Oh okay2. TeriMa kasih sis. Saya nak tanya awak keputihan banyak tak kua? Harini saya macam banyak pulak keluar. Rasa macam air.