Berapa banyak haiwan anda dapat teka?

Hi Mommies! Petang-petang ni jom kita main teka haiwan jom. Berdasarkan gambar ini, berapa banyak haiwan yang mommies dapat teka? Mari kongsikan jawapan anda! #TAPGames

Berapa banyak haiwan anda dapat teka?
71 Balas

Kala jengking Ulat Ular Kambing Kerbau Katak Buaya Burung Gagak Limpan Keong Lintah Pacat Semut Jerapah Gajah Domba Baby Singa Harimau Kelelawar Cicak Laba2 Siput Monyet Arnab Kupu2 Ayam Itek Burung puyuh Ikan Kadal Landak Bekicot Kura2 Anjing Srigala Kuda Merak Lalat Cacing