Berapa banyak haiwan anda dapat teka?

Hi Mommies! Petang-petang ni jom kita main teka haiwan jom. Berdasarkan gambar ini, berapa banyak haiwan yang mommies dapat teka? Mari kongsikan jawapan anda! #TAPGames

Berapa banyak haiwan anda dapat teka?
71 Balas

monyet zirafah katak pepatung rama2x ular arnab buaya siput burung

buaya ,katak,ular ,rama² ,monyet ,arnab, zirafah ,pepatung ,siput

siput ular monyet buaya arnab katak pepatung rerama burung 10

Zirafah Buaya Monyet Rama2 Ular Katak Siput Arnab Pepqtung

Monyet Ular Zirafah Arnab Burung Arnab Rama-rama Buaya Katak

monyet,ular,zirafah,arnab,siput,katak,pepatung,buaya,rerama

monyet zirafah katak pepatung rama2 ular arnab buaya siput

monyet rama2 siput buaya katak pepatung ular

Sekali tengok nampak 9 jenis haiwan.

1w3456789 eh.. banaykk