Cara BERKESAN Atasi Puting Melecet/Merekah

Hi Mommies! Pernah alami masalah puting melecet/merekah?😣 Apa yang anda lakukan untuk ELAK ia dari berlaku? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain cara BERKESAN anda di ruangan komen, OK!😉 Pendapat anda sangat membantu buat ibu-ibu di luar sana🤗

Cara BERKESAN Atasi Puting Melecet/Merekah
25 Balas

Pastikan puting ibu betul2 berada dalam mulut baby dan jangan biarkan mulut baby sentiasa melekap pada puting. Petua org dulu2 oleskan air susu ibu pd puting bila melecet