Cara BERKESAN Atasi Puting Melecet/Merekah

Hi Mommies! Pernah alami masalah puting melecet/merekah?😣 Apa yang anda lakukan untuk ELAK ia dari berlaku? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain cara BERKESAN anda di ruangan komen, OK!😉 Pendapat anda sangat membantu buat ibu-ibu di luar sana🤗

Cara BERKESAN Atasi Puting Melecet/Merekah
25 Balas

lekap mmg dah btol , tp skrg dah umo 8 bulan kuat main, puting tu dia gesel2 guna gusi dia, gigi x tmbuh lg.... emm pasrah jelah

4y ago

Sama.. baby bru nak masuk sbulan..tpi pandai dah tarik puting tu..luka x sembuh2..🤦🏻‍♀️