Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya

Hello Mommies! Pasangan ibu-ibu romantik tak? Selalu bawa keluar jalan-jalan? Mesti akan ada perkara yang buatkan anda jatuh hati dengan pasangan, betul tak ? Mari kongsikan dengan kami ‘5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda’ sehingga membuatkan hati anda cair dan berbunga ? Gunakan hashtag #truesoulmate dan post di ruangan komen atau di bawah topik ‘Just Mum/Hanya Ibu’

Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya
144 Balas

Suami saya jujur sangat , betul guys . Tapi aku frust sikit sbb dia kata suara aku tk sedap bila menyanyi 🤣🤣🤣 yg lain aku salute 😘

1. Sangat romantik 😍😍 2. Setia ❤️❤️ 3. Bertanggungjawab 4. Pentingkan keluarga 5. Sangat memahami 💞💞 #truesoulmate

1. Menjaga agama 2. Selalu tunaikan hajat saya 3. Seorg yg penyabar 4. Bertanggungjawab 5. Sentiasa cuba jadi yg terbaik buat keluarga

Terlalu sygkan sy, bertgggjwb, pemurah, sgt tidak berkira dgn sy & family, kelakar, baik dan semua laaaa. Syg husband sy.🥰❤️

1. Sangat penyabar 2. Rajin tolong buat kerja rumah 3. Suami & bapa yang sangat penyayang 4. Supportive 5. Handsome #truesoulmate

Byk sebab tapi ni antara sbb yg sy suka ttg pasangan sy 1)Sweet. 2)caring. 3)bertanggungjawab. 4)suka memasak. 5)pandai memujuk.

Alhamdulillah suami yang penyayang,imam solat ,guru mengaji🤭,memahami keadaan diri ini inshaAllah dan memudahkan keja rumah..

caring,penyabar,rajin tlg kerja2 rumah,pandai jaga anak dan juga sayang kmi anak beranak..tq for everything... #truesoulmate

😍pendengar yang setia 😍Bersifat Jujur 😍Caring 😍Banyak ajar pasal agama I love you cinta hati #truesoulmate

1) bertanggungjawab 2) selalu tolong sy buat krja rumah 3) selalu penuhi apa yang saya nak 4) memahami 5) pandai jaga hati