Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya

Hello Mommies! Pasangan ibu-ibu romantik tak? Selalu bawa keluar jalan-jalan? Mesti akan ada perkara yang buatkan anda jatuh hati dengan pasangan, betul tak ? Mari kongsikan dengan kami ‘5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda’ sehingga membuatkan hati anda cair dan berbunga ? Gunakan hashtag #truesoulmate dan post di ruangan komen atau di bawah topik ‘Just Mum/Hanya Ibu’

Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya
144 Balas

1. tak romantik... tp saya suke... 2. tegas tentang ibadah, terutama solat 3. bertanggungjawab ... 4. rajin usaha walaupun kewangan down 5.selalu mengutamakan ibundanya...

#truesoulmate 😘tidak merokok 😘suka bawa jalan2 n shopping😍😍 😘pandai masak 😘pandai layan kerenah anak2 😘sayang pada org tua 😘yang pasti sayang dgn sy

saya jenis tak romantic and dia pun sama, but ada perkara2 yg buat saya suka . tanggungjawab hormat baik suka bantu orang lain suka bagi nasihat dan jaga perilaku isteri.

-Sangat sabar -pandai masak -Suke nolong sy di rumah (die lbih rjin dri sy) -Caring, mnjage sy ktike tdak shat... -Sikap untuk berubah lbih baik untuk bimbing sy.. Amin

#truesoulmate #sampaisyurga ♥️ Sangat penyabar ♥️Tak pernah marah dan tinggi suara ♥️Hormat orang tua dan keluarga ♥️Bertanggungjawab ♥️ Kelakar

❤️ rajin menolong ❤️ pandai masak ❤️ manja & penyayang ❤️ tak merokok ❤️ pentingkan family #truesoulmate My highschool sweetheart ❤️

Suamiku seorang yang sangat protected. Suka sangat dia buat macam tu sebab terasa dihargai dan dilindungi. Love you #truesoulmate Abdul Azim Mohamad Noor.

1)bercakap dengan lembut 2)berkelakuan yang sangat menyenangkan 3)sangat mengambil berat 4)suka buat lawak 5)suka bwa ronda2 naik motor #truesoulmate

🌸 setia 🌸 pendengar yg baik 🌸 rajin 🌸 tak pernah tinggi suara 🌸 hormat org tua Ilovemyhusbandsomuchhhhh!!!! 😍😍😍😍😍💕

✔️ Penyabar dengan kerenah saya dan anak2 ✔️ Bertanggungjawab ✔️ Utamakan anak2 ✔️ Tidak merokok ✔️ Dalam tegas ade lembutnya