Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya

Hello Mommies! Pasangan ibu-ibu romantik tak? Selalu bawa keluar jalan-jalan? Mesti akan ada perkara yang buatkan anda jatuh hati dengan pasangan, betul tak ? Mari kongsikan dengan kami ‘5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda’ sehingga membuatkan hati anda cair dan berbunga ? Gunakan hashtag #truesoulmate dan post di ruangan komen atau di bawah topik ‘Just Mum/Hanya Ibu’

Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya
144 Balas

Alhamdulillah dikurniakan suami yang sangat memahami, menenangkan, sweet, sekepala masuk ayaq yang paling penting bijak mengemudi emosi dalam rumahtangga mengikut perspektif islam yang dianjurkan Rasulullah 🥰

1. Sweet walaupun suka membebel 2. Suka belanja isteri walaupun tak selalu 3. Romantik walaupun annoying 4. Suka menolong walaupun sibuk dengan kerja 5. Suka melawak walaupun tak sempat masuk maharaja lawak 😅

1) terima saya seadanya 2) terima sy ni dh gugur 3x dlm tmpoh 18thn 3) membantu dlm segala hal 4)x putus asa berikhtiar dpt zuriat 5) x peduli apa org kata tentang kami Sy syg suami sy selamanya💗💗💗

1.Solat 5 waktu 2.tak kedekut(walaupon dah bg elaun bulanan tapi masih tanya ade duit ke tak) 3.sgt bertangggungjawab 4.rajin(rajin jaga anak, rajin tolong kemas rumah) 5.Hormat n sayang mak ayah saya.

Jujur dengan saya Tak lalai dengan tanggungjawab Always care about me and our baby Kerja rumah buat tanpa diminta tolong Berlemah lembut bila bercakap Agak garang dan tegas tp cepat cool

Jaga solat, Nafkah isteri, anak x pernah tinggal Penyabar sgt sabar layan baran, manja, ngada2 isteri dan anak Tak merokok Tanggungjawab Moga Allah pinjamkan suami sy ke akhir nyawa sy..aminnn

1=suami saya seorang yg romantis... 2=tukang masak terbaik 3=suka menyakat 4=imam terbaik.... Time dia baca al quran... Perhhh fall in love 😍😍😍 5=teman berborak terbaik...

1. Sangat bertenang dan penyabar 2. Fikiran positif 3. Tetap dapatkan apa yg dimahukan 4. Tidak kedekut 5. Sedap mata memandang haha Nak senaraikan banyak sangat tak cukup 5 😂

1) x pernah tinggal solat 2) bercakap lemah lembut dengan semua org 3) anak lelaki yg baik utk ibu bapa dia 4) bapa yg brtgjwp 5) sgt susah nk tgk dia marah Love u husband 😘

My husband is my best friend 1- caring tapi dalam diam 2- rajin berusaha utk family 3- bertanggungjawab 4- senyuman paling manis 5- penyabar wlupun tengah marah dan bnyk lagi..