Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya

Hello Mommies! Pasangan ibu-ibu romantik tak? Selalu bawa keluar jalan-jalan? Mesti akan ada perkara yang buatkan anda jatuh hati dengan pasangan, betul tak ? Mari kongsikan dengan kami ‘5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda’ sehingga membuatkan hati anda cair dan berbunga ? Gunakan hashtag #truesoulmate dan post di ruangan komen atau di bawah topik ‘Just Mum/Hanya Ibu’

Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya
144 Balas

1.jujur 2.romantik 3.caring 4.tak pernah gaduh 5.hormat kluarga

Setia..peramah..baik ati..penyayang..sgup ktepikn kpntingn diri utk kluarga..

1) Bertanggungjawab 2) Kelakar 3) Memanjakan 4) Tegas 5) Sedap mata memandang

#truesoulmate - sabar -nafkah zahir batin x pernah x cukup - respect -setia

1- Jujur 2- Setia 3- Kelakar 4- Romantik 5- Bertanggungjawab #truesoulmate

1.Memahami 2.Bertanggungjawab 3.Manja 4.Tegas 5.Suka Menolong 💋💋

Masok air Pnyabar Sweet2 uh ad time jek Bertanggungjawab 🤔 Tu jela kot

Bertanggungjawab Penyayang Penyabar Bertolak ansur Pemaaf Penghibur Matang

1.bertanggungjawab 2.penyayang 3.matang 4.berjimat cermat 5.pandai masak

Kelakar Suka mengacau Penyabar Wlopon degil tp ttp dga cakap Pemalu😂