Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya

Hello Mommies! Pasangan ibu-ibu romantik tak? Selalu bawa keluar jalan-jalan? Mesti akan ada perkara yang buatkan anda jatuh hati dengan pasangan, betul tak ? Mari kongsikan dengan kami ‘5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda’ sehingga membuatkan hati anda cair dan berbunga ? Gunakan hashtag #truesoulmate dan post di ruangan komen atau di bawah topik ‘Just Mum/Hanya Ibu’

Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya
144 Balas

1.Sgt mencintai 2.Sellu memujuk 3.romantik 4. Rajin 5.Suka menyakat

Rajin Membantu Periang Bertanggungjawap Cool Tak Suka Marah-ii Manja

1. Bertanggungjawab 2.Memahami 3.Baik hati 4.Tegas 5.Suka jaga anak

caring, protecting, funny, memanjakan, penyabar #truesoulmate 💞

Everything i love about him. Sometimes arguing but that is normal.

1.bertanggungjawab 2.setia 3.kelakar 4.pandai memujuk 5.penyayang

1.setia 2.kelakar 3.bertanggungjawab 4.pndai masak 5.pndai memujuk

Pandai masak X suka marah Tolong jaga anak Suka buat lawak Sabar

Cukup sempurna untuk saya dan anak².. ❤️❤️❤️❤️

Bertanggungjawab, baik, sangat memahami, prihatin dan penyayang