buka buku

Hi mommies. Ok ke klu bkak buku dkt swasta? Atau government lg details? Contoh cucuk kancing Gigi smua tu..klu swasta diorang Ada buat ke ye.. checkup swasta dgn government Ada beza x? Tq..

2 Balas

Boleh je bukak mana2 cumanya berdasarkan pengalaman kt gov lg details n sistematik. Ada pemeriksaan berkala, bila kena inject tetanus, bila kene repeat Hb, n info dlm bku sgt lengkap. Tp kalau dh kekangan masa ssh nk gi gov ok jela swasta pun. Stil dpt perhatian yg sama

5y ago

Itulah sis..dilema jgk..sbb sy miscarriage bulan 3 hritu, cuti dgn mc pn dh xbnyk..tgh kira2 jgk mcmana..

Kkia lg detail.