NORMAL TAK?

Hi mommies! normal tak kalau sakit bahagian ari-ari dalam usia kandungan 10 week?

6 Balas

saya 5 week ..dah rasa sakit sikit dibwh ari2..bila scan ada cys tp blum confirmkn lg dan dijngkakan hamil luar rahim...next 3 week tvs ..smoga dimudahkan dan baik2 saja aamiin ?

2y ago

insya Allah aamiin ya mujib...smoga urusan sis pun dimudahkan aamiin

sama sis, saya 11 weeks ada jugak sakit² kat situ. Refer clinic, so far baby okay. Semoga semuanya dipermudahkan utk kita semua :)

2y ago

Mungkin kene jangkitan kuman atau kencing kotor.. Kene refer doktor utk check dan doktor akan bg antibiotic..

saya pun 12week rasa sakit, selagi x keluar darah kira normal, sebab rahim semakin membesar

normal selagi xpendarahan sis..sy skrg ni pun kerap sakit ari2..

2y ago

Aah. Dah tanya nurse, mmg normal. Pembentukan janin.

Normal sbb bnda br nnt dh 11 or 12 week dh X sakit

2y ago

First time rsa sakit. Time anak 1 dan 2 x sakit langsung hehhe. Tq mom ?

tak normal.. kna pergi emrgncy scepatnya..

2y ago

Thanks mom reply.. Dah tanya nurse kata nya normal selagi tak keluar pendarahan.