Keputihan

Hi mommies..normal tak ada keputihan dan campur coklat sedikit..tidak kerap tapi kadang ada semasa trimester 1?

1 Balas

Mksd awk spotting brown ke..kalau keputihan normal wrna putih xde berubah wrna..klau berubah mybe ada jngkitan..kalau ada cmpur coklat tu mksudnya spotting la tu..blh rujuk dgn Dr

2mo ago

Pglmn sy dlu xnormal..sy alami missed misscarriage..wktu trim1…second pregnt xde dh spotting cmtu..apapon awk kne rujuk dgn Dr jgk