rasa sakit

Hi mommies..nk tnya la..ad x yg mcm sy skrg ni?sakit perut rsa mcm usus ditarik2?nk kata buang air besar,xpulak..tp rsa dia tu mmg perit..nk baring xboleh lgsung..sakit dia kjap2 dtg..hmm..risau pulak hati ni..share2 dulu mommies ye..kandungan skrg 19w5d..tq

1 Balas

If mummy rasa risau, tak sedap hati, gi klinik tau, at least doc scan tengok keadaan baby. Lega sikit mummy nanti. Jangan predict sendiri tau. Ok 🥰