sakit pinggang

hi mommies,nak tanya,saya baru 5weeks preg,normal ke kalau kerap sakit perut and sakit pinggang,risau pulak 😢

17 Balas

Normal. Saya perasan saya kuat sakit pinggang masa awal2 preggy. Badan tengah adjust. Lama lama tak rasa apa. Beli mg oil. Sapu kat situ

saya dpt taw sye pregnant sbb sakit pinggang yg terok sampai lha skg dh 20weeks tpi alhamdulillah xde ape2..

normal dear..klau ad spotting atau bleeding wlaupun sikit mommy kena trus prgi hspital yer jgn tggu lama²

Hi mommy. Bergantung kepada tahap kesakitan. Kalau sakit sangat boleh terus ke hospital ya

sakit perut mcm cramping tu biase .. klau sakit pinggang xpasti plk.

Kalau awk rasa tak okay, better pergi klinik check ya.

normal sis..