20 week

Hi mommies,nak tanya dah masuk week 20 tadi scan doc ckp gender tak nampak,biasanya week ke bepe boleh tahu gender?

41 Balas

Sy scan week 18 kt kk, doc offer nak tahu gender baby tak sbb dh nmpk, pastu dia doc scan dri bwh punggung baby dah nmpk pee pee dia, Alhamdulillah baby boy. Doc cakap ikut baby, kdg baby suka kepit so smpai beranak nanti lah baru tahu gender. Klu x nmpk lg pee pee dia awal2 tu, mgkin jd baby boy or girl. Baby girl lmbt sikit baru boleh confirm