cek gender

Assalamualaikum, saya harini 20 week 5 day.. ada ibu2 kat sini yang cek gender 20 week keatas dan clear baby girl tak?

10 Balas

Saya scan masa 17 week dia kepit,scan 19 week dia kangkang,tapi doktor confuse jantina dia girl or boy,sebab rata jer.Doktor cakap baby masih kecil so susah nak confirm gender baby.21 week nak buat detail scan harap baby bagi kerjasama dan gender lebih jelas.Sebab nak tau gender baby baru beli baju baby.

saya masa scan 2D 16weeks dah blh nampak gender boy😆 walau kecil sngt ,tapi xpasti lagi la masa tu , 23weeks hritu bt details scan ,mmg btul boy ,baby bagi kejesama, mmg terserlah pistol. 🤣 Harap xscam mummy ye.. sbb dah beli baju baby😬

7mo ago

sama sis 😆 baby boy awal da nmpk pistol dia...baju baby pun dah beli sbb anak first girl.. excited ibu nye dpt sepasang da,😍😆..ayahnye nk girl lagi..cukuplah 2 org..xlarat da😂..37 tahun ni...

Sy masa mula2 scan 20weeks doc confuse jap nmpk girl/jap boboy.. Pastu scan balik 24weeks baru clear nmpk bby girl sbb xdak biji😁 baby bagi kerjasama time scann dukk terkangkang kat dlm sanoo 🤣

7mo ago

aah sis minum air juice 15-30 min sebelum scan confirm baby active 😆

waalaikumusalam.. alhamdulillah haritu ada pergi details scan 20 minggu 6 hari kt hospital dh boleh nmpk jantina..tp nmti nak repeat scan..nk confirm kn lgi

Alhamdulilah sy buat detail scan masa 20weeks 6days dah nmpak gender girl🤲🏻masa scan husband n anak2 berdebar2 sangat..Alhamdulilah girl😭🤲🏻

bby girl susah nk nmpk, tambah klu kaki dia kepit. sy scan dkt klinik biasa xpernah nmpk. lastnya book 5d scan masa 31w kt klinik gynae.

Saya buat scan 21+ weeks,doc confuse juga gender sbab kepit,kata nya mungkin girl sebab takda nampak telur langsung,mudahan girl amin.

saya dapat tahu masa scan detail 19minggu, baby girl, harini dah 23 weeks repeat scan details alhamdulillah masih girl 😊

7mo ago

aah ya scan details 2d, boleh di buat 19-24 weeks. buat lambat2 sikit pun tkpa yakin sikit baby size pun besar sikit puas hati masa ukur jelas :)

Saya scan baby 20w 4d nampak jelas pistol. Boleh dah tu kalau nak scan gender..

Saya 🙋🏻‍♀️Buat detail scan masa 20 weeks, gender baby terserlah😁