SIMPUL BIAWAK ?

Hi mommies.. Malam td first time kena simpul biawak? Kaki cramp senang cite.. Sakitnye xleh bawak bincang.. Gara2 lupa pakai Stokin n mkn calcium sebelum tido..badan penat sangat Ada mommies pernah kena? Bisa dia sampai skrg x OK lg.. #27weekspregnant #firstbaby

1 Balas

Ya. Sy ada buat post cara nak buat jika nak kena cramp. Caranya. Jika sis terasa nak cramp. Sis cepat2 tarik kaki nak cramp tu rapat ke dada. Dan bengkok kan hujung kaki ke arah kita. Tarik sampai cramp sis dah reda. Semoga membantu 😊