Jantina baby

hello mommies..brpa bulan bole mengetahui jantina baby?

7 Balas

X tau smpy bersalin haha sbb awal2 lupa tnye, masa 29 weeks tnye, x nmpk since da besar, lahir baru tau.

Saya no. 2 scan masa 24 weeks ke 30 weeks.. Tapi anak x nk tunjuk jantina die

sya 23week pergi scan dah blh nmpk jantina baby

3 bulan lebih dah boleh rasanya

sy 22 weeks baru nampak..

18 weeks

Terpulang pada kaedah,kepakaran doktor dan kedudukan baby time scan.kalau guna darah untuk check baby down syndrom ke tak boleh juga tau gender baby seawal kalau tak silap saya 15minggu.kalau scan itu terpulang kepada kepakaran dr dan juga kedudukan baby.boleh tengok seawal 18minggu. Macam saya,kerana kedudukan baby tak mengizinkan cuma bila 32minggu kalau tak silap saya baru nampak baby gender.kalau u nak for the fun of it boleh try yang guna cincin,ataupun yang guna airkencing and purple cabbage ke..ada juga org jual gender test kat shopee tapi tak tau betul ke tak result dia tu 😅