Botol susu new born

Hi mommies, Botol susu apa yang sesuai untuk newborn ya.. nak ajar botol sebab sebulan lagi nak start kerja. Lagi 1 puting apa yg ok untuk baby isap je? Ke tak perlua ajar isap puting?

17 Balas

saya baby sebulan macam² jenis puting n botol dah try. semua dia tolak. baru masukkan puting dah tolak² pakai lidah. bagi dia main² puting nya pun dia taknak. hemm kena cari jenis lain lagi pulak. takbagi momy dia kerja agaknya 😥