Puasa

Hi mommies Bolehkah berpuasa jika kandungan baru 5 weeks? Ada kesan pada baby ke nnt?

2 Balas

5w ni terlalu awal. Masih d panggil embryo... Masa ni la penting zat utk pembentukan janin. Masa ni belum stabil. Takut nnt x berkembang, kecut jadi miscarriage... 5w cuma sebesar chia seed. ❤️ pun blm npk@ masih kecik

Jika masa puasa puan masih bertenaga....bby pon bergerak aktif seperti biasa boleh je puan puasa😊