Air Gula

Hi mommies,biasanya kandungan brapa bulan bru kena bagi mnum air gula??Anak 1st sbb tu bnyk tanya dgn org yg dah berpengalaman?...ad juga tnya ibu tpi ibu sya pun tdk ingat suda bila sbb adik bungsu umur 7 tahun suda??

30 Balas

Sya xprlu mnum mybe sbb umor kot, umor 23 thn

Sy anak 1st jugak.. Minum mggu lepas kandungan 27week

sy 9weeks dh kena sbb dh masok glongn obesity 😅

Sy minum air gula yg pertama 12w dan yg kedua 28w

Saya kandungan masuk 2 bulan minum air gula

sya kndungn 3 bln n 7 bln minum air gula..

13w dah mnum...nasib atas pgar result dia

Sy 8week minum dh air gula

Sy mnum air gula start 12w sbb pernah 2kali complete abortion so disbbkn tuh kena mnum air gula awl..

Kalau xde sejarah keluarga diabetes dan umur bawah 35 tahun xperlu minum air gula.. ibu mengandung umur 35 thn ke atas akn kena minum air gula w/pun tiada sejarah keluarga diabetes. 2 kali sepanjang kehamilan..

5y ago

Saya mase anak no 4 umur 31 xde plak kena minum air gula..