jus mamariam

Hi mommies..ada yg pernah try jus mamariam sepanjang mengandung?? Kalau ya ada kebaikannya ka? Dan boleh share Experience korang..tq

6 Balas

jus mamariam mmg trbaik..spnjng hamil sy xde msalah..bby pown ok..skrg bby sy dh nk msok 4 bln..sihat walafiat bby sy..

Sy mkn mse 1st trimester. Alhamdulillah mabuk2 cpt hilang.masuk 2nd trimester dah x mabuk.

Hai, saya bru seminggu cuba jus mamariam sbb alahan dan muntah, harap boleh ok..

Saya pown baru minum jus tuh daa 3 hari daa .. Muntah mual semua takde ..

selaku nampak di fb. harap ade yg share

Bagus, memang ok untuk ibu mengandung