Insurance during pregnancy

Hi mommies, Ada yang ambil insurance or nak suggest insurance yang bagus during pregnancy? Kalau ada, apa yang insurance tu cover ya? Thank you. :)

4 Balas

prudential bsn ada tawarkan takaful dr kandungan 14 minggu lagi sampai la umur anak 25 tahun.. bole buat of berlaku apa2 kan bak kata orang sediakan payung sebelum hujan.. bole contact sy utk tau lebih lanjut 0179228959

Hi, i can advice u further on this. Do leave ur contact no or wasap me at 014 888 7387

Boleh try usha PruBSN under product BabyCare. Gestational week must be less than 35 weeks.

blh try Prudential Infant Care. dia lindungi bayi dalam kandungan sehingga bersalin. juga protect si mami dari kes kes tertentu. bayaran bulanan tu kalau tak silap saya 5% masuk education bayi. apa apa sis blh try rujuk agent Pru Infant care ye