Hamil walaupun period

Hi mommies Ada x sesiapa pengalaman test UPT pagi samar2 lepas beberapa jam check period? Adakah mommies masih pregnant selepas tu? Saya check UPT samar2 lepas macam period x puas hati petang tu check lagi masih samar2 #pleasehelp

7 Balas

Hi. I sarankan you check another two days. Kalau makin terang, cepat ke doctor sbb takut tu ectopic pregnancy. Kalau dah makin hilang meaning you currently having chemical pregnancy. Chemical ni jadi bila kandungan tak jadi and dia turun sebagai darah period ketul2