Hamil walaupun period

Hi mommies Ada x sesiapa pengalaman test UPT pagi samar2 lepas beberapa jam check period? Adakah mommies masih pregnant selepas tu? Saya check UPT samar2 lepas macam period x puas hati petang tu check lagi masih samar2 #pleasehelp

7 Balas

kalau dah period mmg saya tak check dah. pernah byk kali check jgk mmg takde apa so membazir je upt. bila lewat baru check

10mo ago

Setuju jugaaa sebab pernah kena. Konon lahhh pakej siap rasa symptoms2. Setelah berbulan mmg tak pregnant pun 😂