Zincofer

Hi mommies, Ada tak mommies yg tak boleh makan Zincofer, supplement yg KK bg? Kalau mkn je mesti muntah.. Ada substitute supplement lain tak?

19 Balas

sama la..makan zincofer asal mkn je muntah..then bau dia x blh tahan.. sembelit.. sy makan sblm tidur..spy xda rasa nak muntah da

Sis dah try mkn sebelum tdo? Tapi kena slps mkn. Bukan masa perut kosong. Kalau tak boleh jugak, bagitau doc utk tukar ubat.

Xyah tukar ke yg lain. Makan zincofer stgh jam slps makan. Insya Allah ok. Boleh juga kawan kan dgn jus oren.

Zincofer sy x sesuai. Akan muntah balik. Klw yg lain oky shja. X ambl apa2 suplemen. Hnya makan ubat dr kk shja.

Sme la sy x blh telan zincofer.. X tau knp.. Klu mkn trus rasa loya... Last2 g farmasi bli new obimin bru ok

apa yg saya buat tiap pgi minum air suam dgn zincofer plus jus oren. Alhamdulillah okay

Sy makan bersama jus oren. Alhamdulillah boleh telan dan tak terasa kat tekak

Makan iberet sis. Complete semua vitamins. Suggested by dr

Maltofer chewable