Ubat kuat rahim

Hi mommies..ada sesiapa pernah makan ubat ni tak? doc klinik bagi utk kuatkan rahim. tapi saya pening sampai pitam makan ubat ni.. #firstbaby

Ubat kuat rahim
9 Balas

Saya makan ni sampai 14 minggu. Kena makan malam sebelum tidur. Sebab effect dia terlalu mengantuk macam kena cucuk dadah 😅 ada 1 malam tu saya makan. Pastu kencing nak tidur. Ada spotting. Terus pi hospital. Tapi saya memang lalok teruk sebab baru lepas makan ubat ni. Sampai kena marah dengan misi2 sebab saya terlalu lalok 😅