lotion snowwhite

mommies2 yang nak baikkan ruam susu atau ruam lampin recommended beli snowwhite ni . 2 3 hari dah nampak kesan lagi satu memang wangi sangat . tahan lama, botol pun besar. picit sikit je sapu kt tempat ruam baby . memang berkesan . siapa nak beli boleh pm saya ada jual hehehe . Rm 35 je . www.wasap.my/60138049391/lotion

lotion snowwhite
2 Balas

Untuk ruam dekat pipi n bibir boleh ke? Baby nk masuk 3 bulan suka hisap tgn, tmpt byk kena air liur naik ruam

10mo ago

bole awk sama mcm bby saya . sapu2 terus hilang🥰

👍