Ruam dan gatal timbul pada lengan, payudara,perut dan paha.

Pregnant 24week tiba2 ruam, bintik2 kecil timbul.Gatal sangat. Nak tanya kalau guna snowwhite lotion tu ok tak utk ibu hamil?

Ruam dan gatal timbul pada lengan, payudara,perut dan paha.
4 Balas

sama mcm sy, naik gatal² dkt lengan,payudara,perut n peha . .. sy guna lotion ni, Alhamdulillah gatal² dh hilang parut gatal² pun hilang..

1y ago

awk boleh beli lotion ni di kedai footlink.. kedai jual kasut berasakan kesihatan😊

Kena jumpa dr kulit ..sy dr refer pakar kulit ...skrg kulit dh makin ok..satu bdan naik biji2 gatal ..ubat makan , sapu dan mandi dia bagi ..

1y ago

Dah pergi jumpa DR, ubat sapu dan mkn diberi tapi tiada kesan.. seminggu dah mkn ubat dan sapu.. 😭

saya pun stress gatal bahagian payudara je 🥹 xselesa dbuatnya. saya sapu minyak zaitun je la nak elak rasa gatal tu juga 🥹

1y ago

ha ah bila prngt ni suhu bdn kita pun panas.. kdg2 sstgh2 org ada naik ruam/gatal. masa prgnt 1st dulu naik juga lps tu dh dekat2 nak branak xde dah.. in sha allah hilang tu sis.. masa ni kita korban je dulu ❤️

Sila cuba ni sbb gatal kat tangan tu sama mcm d kaki sy. Lpas sapu lotion ni hilang rasa gatal dan tiada ruam dah

1y ago

ok tq