Tengok wayang

mommies2 semua bawak anak masuk panggung wayang mula dari umur berapa ye? Ada tak yg bawa masuk seawal mereka bayi lagi?

1 Balas

Bg sy paling sesuai pun umur 3thn kot.. T&C setiap pagawam mmg ada bg warning dah risiko bwk anak kecik, sbb sound system dia kan.. Tp klu dah gian sgt nak tgk wyg (mcm sy 😂), sy gi MBO Kecil bwk ank umur setahun, khas utk bdk2, dari bby smpi la ke besar blh msuk.. Tp tygn dia cite bdk2 je la ada 😅