Assalamualaikum mommies2...saya nak tanya pada mommies yang prihatin...

Mommies2 ada tak bedung tak pakai dah...apa2 pasal baby ni yang mommies still simpan..boleh bagi kat saya tak...postage saya byar la pun

2 Balas

*Bahan Yang Digunakan Dalam Kopi Papa Jo* *Kopi Arabika* kopi yang memiliki rasa khas dan nikmati. Kopi yang paling banyak disuakai & memiliki banyak manfaat dan khasiat, seperti dapat Mencegah kanser,Menjaga kesihatan mulut, Meningkatkan stamina & dapat Mengatasi stress. *Peria Katak* kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, magnesium, folat, zink dan vitamin Ekstrak Peria katak dapat mengawal bacaan gula di dalam darah, Mempunyai kesan kepada kolesterol jahat,Mempunyai sifat anti-kanser, Kaya dengan antioksidan, & Kaya dengan sumber serat *Habbatus Sauda* Habbatus Sauda dapat mengawal kolesterol & menurunkan berat badan *Stevia* Ekstrak Stevia ini dapat menurunkan tekanan darah, dapat mengawal bacaan gula Mengurangkan kesan radang, Mempunyai kesan anti-oksidan & dapat Meningkatkan sistem imun badan serta Membantu mengawal berat badan... https://api.whatsapp.com/send/?phone=60109275973?text=kopi%20peria%20katak

🙏