skrng pregy ank no 2. due 6/8. ank first czer . cubaan untuk normal ank no2.

hi mommies2, ada pengalaman bersalin normal tak slps czer? kalau boleh besalin normal, time baby nk keluar, bahagian luka czer dia usik tk? risau la terbuka ke rasa ngilu2 ke hmm overthinking betul . sbb ank first jarak dkt dgn ank no2 dlm perut ni.

1 Balas

klu vbac usually dktr akn bg masa beberapa jam sahaja lps active labor. klu lebih dari tu dktr tak bagi, sbb tkut rahim pecah sbb xdpt tampung contraction.