Pedih ketika mahu bersama

Hi mommies yg berpengalaman. Nak tanya, saya dah 2 bulan hmpir 3 bln bersalin normal. Tapi bile mahu bersama suami terasa pedih sampai terhenti. Normal ke..? Sorry tanya. My first deliver ?

3 Balas

normal sis. yg pantang 100 hari dgn dgn suami pun seram nak bersama. tapi lama2 nanti ok la. ambik masa jugak. sebab trauma bersalin & jahit lg.

Kasi belai lebih sikit . Haha . Rangsangan lebih kat bhgian atas . Jgn main terjah je mmg la sakit . 🤣🤣🤣

normal sis sbb masi baru lg , walaupn luka luar sbuh tp dlm tu blm sbuh sepenuhny..