bersama suami lepas pantang

suami nak bersama tapi bila dah try.. terasa pedih tak tahan#pleasehelp

6 Balas

hahahahah sebab dah lama cuti , pantang pun dah berapa lama . saya ada baca gak ada yang kata sakit . saya ingat bohong, bila dah try , memang sakit hahahahahahahah jadi terus saya sambung cuti 😂

1y ago

nangis sy sis hahaha pedih tu ya allah 🤣 suami terpaksa tahan lahh ..

Guna lubricant tak sakit sis. Sbb lepas beranak vagina kita mmg kering. Sbb ada hormon apa tah. Kena google. Doc pun ada ckp. Lagi2 kalau yg bf. Mmg kering

1y ago

patutla sis.. sy mmg bf skrg ni..

saya bersama lepas 60 hari.. pertama kali pedih sikit lepastu rehat seminggu takut 😆 lepastu bersama xsakit dah 🤭

mcm syaa x skit tpi saya trauma bila knee tmpt jahit or bawah tu terus stop ckp tkyah hahaaha biar tunggu lmaa skit ..

6mo ago

sy lepas pantang husband ajak bersama . nsib luka da elok kluw tak msty saket . tp yg membuat kan risau tkot prgnant lg sbb dari darah nifas benti Smpai skrg tk period lgi . ank pon bru 3m+ ..

Sakit mcm mana tu. Ketat je kan. Sebenarnya sis trauma lagi tu hehehe

1y ago

Tp luka sis baik elok x?

Ngilu😂

1y ago

ya sis ..