1st trimester

Mommies yg ada alahan muntah, adakah setiap kali muntah akan keluar sekali dgn acid folic yg kita consume ?Perlu makan lagi sekali ke? 😅Risau badan tak sempat serap acid folic tu dan ada kecacatan bayi.

2 Balas

so far dulu saya muntah tak pernah lagi la keluar balik tapi taktau la org lain. lagipun kecik je. sempat kot serap.

Saya everytime makan acid folic saya kunyah dulu 1x sampai dia half hancur then terus minum air seteguk 2.