Due december

hi mommies yang due december, dah prepare and ready ke untuk bersalin? 🥹 saya due 13/12. rasa takut sebab first mom but at the same time rasa excited sangat nak ada anak sendiri 🥹 semoga Allah permudahkan & selamatkan kita 🥹

32 Balas

saya 5/12 anak kedua , excited ada nervous pun ada sebab anak first dah 6tahun 🥹 anak first awal sebulan dia lahir , harap kalini tak jauh lah awal dari due . barang pun tinggal sikit je lagi . hopefully dah ready fizikal n mental . semoga dipermudahkan segala urusan kita ya mommies !