Due december

hi mommies yang due december, dah prepare and ready ke untuk bersalin? 🥹 saya due 13/12. rasa takut sebab first mom but at the same time rasa excited sangat nak ada anak sendiri 🥹 semoga Allah permudahkan & selamatkan kita 🥹

32 Balas

kita 15/12 walaupon anak ketiga tetap takut jugak tapi excited 😭 barang baru 80% je siap , ada lagi yg taksiap hehe , goodluck tau mommy ! semoga urusan kita bersalin nanti dipermudahkan ☺️❤️