Best sandal

Hi mommies yang dah masuk third trimester boleh advice tak sandal yang tak sakitkan tumit kaki sekarang kaki macam bengkak sikit nak pakai flip flop pun tak selesa. Antara Skechers dengan medifeet mana lagi best kalau sandal?#advice #bantujawab #3rdtrimester

16 Balas

pada saya yg paling ngam, selesa dan tak sakit skechers. even dalam rumah pun pakai skechers. tak ingat apa nama dia tapi tapak putih atas hitam. sy ni banyak berdiri kat dapur siapkan tempahan customers. dah try macam² brand tapi yg ngam dengan kaki sy mmg skechers. sis kena try setiap brand dulu. masuk keluar setiap kedai kasut cari mana yg selesa pakai.

Sy dlu pn survey the best sandal, mcm2 brand g msuk test.. klu mmg byk budget, crocs the best sgt lembut tp klu nk yg murah blh guna fipper.. at first nk ambil skechers tp bila try tu rsa mcm x best, x sesuai citarasa sy kot.. maybe sis boleh g test smua sandal juga bru dpt tau mn yg sesuai

Kalau saya tak suggest Skechers sandal. Kasut skechers ya, recommended. Saya ada masalah sakit tumit kaki. Kasut Skechers ni dah macam uniform saya masa pregnant. Medifeet tak pernah cuba. Saya setuju dengan comment other mommy. Awak testing dulu jalan2 satu kedai. Baru boleh tahu selesa atau tak.

3d ago

Ya sama..sy mmg peminat kasut skechers tp x pernah try sandal dorang..bila plan mau beli n try x best pula..bgi sy la

Saya selesa dengan comfiislipper. Masa kerja haji tahun lepas pun mmg slipper ni je yg saya pakai sepanjang 44hari. Sekarang 25wks. Belum 3rd trimester tp alhamdulillah saya selesa. Sis cuba la ye.

saya pakai bata punya slip on yg puffy harga rm49 kalau ada budget beli skechers yg tu sumpah lembut , tapi guna bata tahan sampai skrng dh 1y lebih guna dri 1st trimesters guna

Saya pakai kasut crocs pasar malam je. Dari first trimester smpai third trimester. Senang. Kaki pun tak sakit. Dalam rumah pun pakai selipar yg tapak tebal jgk. Selesa kaki 🥰

cuba clarks vietnam ni sis.. macam² pattern ada.. tapak lembut, tahan lasak.. kasut ada, sandal ada, slip on ada.. nak tahu details bagi tahu yer.

Me, i suka skechers .. pkai gi ofis & kluar rmh. Kt rmh pkai yg tebal yu, beli kt TT. No brand. Sgt selesa

Sy pakai crocs beli kt diy tu lepastu husband belikan stokin kt shopee utk support tumit kurgkan sakit

Hi mommies, saya suggest dr cardin! Button home dia best sangat sangat.