Random question hehe

hello mommies, usually 10 week pregnant mmg tak nampak baby bump lagi ke ? 😅, sy first time pregnant hehehe curious 😅... and is that normal kalau breast tak rasa sakit ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

21 Balas

Sy anak first juga , 7 bulan baru nampak perut. Dan mmg mcmtu sepatutnya. 1-6 bulan tak nmpk lg, mcm perut buncit je sikit. Kalau yg perut dh besar tu normally 6bulan ke atas.

2y ago

Mcm mak sy 9 bulan baru org perasan perut dia.. baru org sibuk tanya pregnant ke ? ehh dh nak beranak dh pun 😂