Random question hehe

hello mommies, usually 10 week pregnant mmg tak nampak baby bump lagi ke ? 😅, sy first time pregnant hehehe curious 😅... and is that normal kalau breast tak rasa sakit ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

21 Balas

saya 27week bru nampak baby bump...tu pun takberapa.nampak juga...40 weeks pun mcm tk berapa nampak..tngok org lain nampak je..jalan pun mcm tak larat ..saya 40 weeks boleh lagi jalan satu hospital nak bgi bukaan besar sebab tak boleh lepas due date sebab gdm..saya masih nmpak lagi kaki😅😅baby hritu berat 2.9kg