Random question hehe

hello mommies, usually 10 week pregnant mmg tak nampak baby bump lagi ke ? 😅, sy first time pregnant hehehe curious 😅... and is that normal kalau breast tak rasa sakit ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

21 Balas

Saya dari 4w breast sakit sampai sekarang 35w. Cuma awal2 dulu ja sakit sampai tak boleh sentuh, sekarang dah kurang. Ada ibu yang langsung tak rasa sakit 😅 Baby bump saya 5bulan keatas baru nampak tapi depends badan masing2 ada yang cepat ada yang lambat.

2y ago

sama mcm saya. dr 4w sakit x boleh sentuh. tp skrg dah kurg sakit. 5 bulan baru nampak baby bump