Suppliment & Skincare

hi mommies.. usia kandungan sy 7 minggu, mntk pendapat mommies smua adakah bgus utk consume set mengandung shaklee? & skincare apa yg ssuai utk preggy ni?

3 Balas

Psl shaklee tu ramai juga kwn consume ms pregnant...n semua OK. Tp sy tak arif sgt. Skincare kena rujuk doc. Ada few yg xboleh pakai.

Hi sis. Kalau nak try shaklee boleh contact sy ya.. 0163231013..boleh beli guna id sy.. Biar sama2 dpt hrga murah sikit 😁