Boleh ke makan suppliment ni??

Hi mommies. Boleh ke consume brightskinz from ferellaskin ni? Kandungan 7 minggu lebih. Seller claim bagus untuk ibu mengandung jugak. Utk glow kan kulit n boleh stabilkan hb. Apa pendapat mommies? #bantusharing

Boleh ke makan suppliment ni??
2 Balas

Yup. Kalau kandungan awal lagi and kita x de experience pregnant lagi baik avoid. Sbb kita x tahu badan kita camana. Product mcm ni blh lead to gdm unless mmg yg prescribe by dr

2y ago

Betul jugak tu. Tq puan

bagi saya jangan. sebab kandungan yg sebenar dia pun tak tahu. selalu produk mcm ni dia claim ada bahan itu ini tapi product information tak jelas. jangan bahayakan kandungan

2y ago

Tq puan atas pendapat 🙏 sbb saya pon risau dan x berani nak makan yg bukan2