Gula tinggi

Hi mommies. Tlg share tips nk turunkan gula lepas minum air gula 11 bacaan last week. Pregnancy 21 weeks,anak ke3,umur 35🤗 Next week ada check darah lagi🥲

2 Balas

Stop makanan yang tinggi gula. Banyakkan minum air masak. Lebihkan sayur-sayuran hijau. Makan suku suku separuh. Makan sikit tapi kerap. Pastikan portion betul. Boleh consult dengan pakar dietrition apa boleh makan n apa kena kurangkan atau tak boleh.

minum air lemon kosong